ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Οδοντιατροι Λαρισα - Οδοντιατρειο Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Οδοντιατρος Λαρισα - Εμφυτευματα Δοντιων - Αισθητική Οδοντιατρική - Λάρισα Κέντρο
ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Α.Π.Θ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόποι Πληρωμής στο Οδοντιατρείο

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που το θέμα του κόστους αλλά και του τρόπου της πληρωμής μιας οδοντιατρικής θεραπείας απασχολεί τους περισσότερους ασθενείς. Από την πλευρά μου και ως οδοντίατρος, αντιλαμβανόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, προσπαθώ να ενημερώνω τους ασθενείς για όλα τα πιθανά σχέδια θεραπείας και το ακριβές κόστος αυτών. Η παραπάνω ενημέρωση γίνεται στο χώρο του οδοντιατρείου και μόνο μετά από ένα δωρεάν διαγνωστικό ραντεβού όπου εξετάζεται λεπτομερώς η κατάσταση του στόματος του ασθενούς. Στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο μπορεί να ζητηθεί να προηγηθεί πανοραμική ακτινογραφία στόματος.

Το οδοντιατρείο για τη διευκόλυνση των ασθενών δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει το οδοντιατρείο είναι:

  • Με μετρητά στο οδοντιατρείο
  • Με χρεωστική κάρτα
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με προπληρωμένη κάρτα
  • Με κατάθεση ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό (στο κατάστημα της τράπεζας ή μέσω e-banking)
  • Μέσω PayPal
  • Με επιταγή ημέρας

Το οδοντιατρείο διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών (POS).

Υπάρχει δυνατότητα χρήσης όλων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών όλων των τραπεζών. Τα τερματικά αποδοχής καρτών POS, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των ασθενών που επιθυμούν την πληρωμή των συναλλαγών τους με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω επιλογές πληρωμής με κάρτα:

Visa
Visa Electron
Mastercard
Maestro
Diners
American Express

Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης μέχρι 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση καρτών όλων των τραπεζών.

Καλέστε στα τηλέφωνα 241 400 3861 – 6979 221 864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.

Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  Α.Π.Θ.

Με Μετεκπαίδευση στα:
Οδοντικά Εμφυτεύματα Ε.Κ.Π.Α.
Αισθητική Οδοντιατρική Α.Π.Θ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδοντική Χειρουργική με Απομόνωση και Έμφαση στη Λεπτομέρεια

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και ενημερωμένα οδοντιατρικά πρωτόκολλα ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

Για παράδειγμα, η απομόνωση δοντιών προσφέρει τις πλέον ιδανικές συνθήκες απουσίας υγρασίας και μικροβίων στο πεδίο εργασίας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται στο Κέντρο της Λάρισας

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα θα βρείτε έναν οδοντιατρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής, με άνετη αίθουσα αναμονής και δύο (2) πλήρως αυτόνομες οδοντιατρικές αίθουσες με δύο (2) οδοντιατρικές έδρες  τελευταίας τεχνολογίας.

Το Οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο ενδοστοματικό scanner, δύο (2) ακτινογραφικά μηχανήματα, σύγχρονο και ψηφιακό οδοντιατρικό εξοπλισμό, νέα οδοντιατρικά εργαλεία και πιστοποιημένα ποιοτικά οδοντιατρικά υλικά.