ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Οδοντιατροι Λαρισα - Οδοντιατρειο Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Οδοντιατρος Λαρισα - Εμφυτευματα Δοντιων - Αισθητική Οδοντιατρική - Λάρισα Κέντρο
Picture of ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Α.Π.Θ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Οδοντιατρική Εξέταση, τι Περιλαμβάνει;

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέντε βήματα ώστε να σιγουρευτείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη οδοντιατρική εξέταση σε έναν καλό οδοντίατρο!

1. Περιοδοντική Εξέταση

Λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο διαδεδομένη είναι η ασθένεια των ούλων, καθώς και τις επιπτώσεις της στη στοματική και τη γενικότερη υγεία, η περιοδοντική εξέταση αξίζει πολύ μεγαλύτερη προσοχή από αυτήν που συνήθως δίνουν πολλοί οδοντίατροι. Η έγκαιρη παρατήρηση συμπτωμάτων της ασθένειας θα βοηθήσει στη διασφάλιση της άμεσης θεραπείας των ασθενών καθώς και στην εκπαίδευσή τους ώστε να χρησιμοποιούν τις κατάλληλες τεχνικές φροντίδας και στο σπίτι.

2. Εξέταση Στόματος

Μέχρι να στραφούν οι οδοντίατροι σε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση, οι περισσότερες οδοντιατρικές εξετάσεις συμπεριλάμβαναν κυρίως αυτό το βήμα. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι οι περισσότερες περιπτώσεις που παρουσιάζονταν στους ασθενείς αφορούσαν τη θεραπεία ενός και μόνο δοντιού. Πλέον η οδοντιατρική εξέταση ελέγχει το στόμα συνολικά.

3. Αισθητική Οδοντιατρική Εξέταση

Με ένα ευρύτερο φάσμα αισθητικών οδοντιατρικών υπηρεσιών να είναι διαθέσιμο και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ασθενών ως προς την αισθητική εμφάνιση των δοντιών, το βήμα αυτό έχει αποκτήσει εξαιρετική σημασία. Πλέον κάθε οδοντιατρική εργασία και κάθε αποκατάσταση δοντιών θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα των δοντιών και του στόματος συνολικά.

4. Οδοντικά Εμφυτεύματα

Όλοι οι ασθενείς που έχουν χάσει κάποιο ή κάποια από τα δόντια τους είναι πιθανοί υποψήφιοι για εμφυτεύματα δοντιών ακόμα και αν έχουν ήδη γέφυρες ή οδοντοστοιχίες. Πλέον το κόστος δεν αποτελεί εμπόδιο και οι ασθενείς, είναι σημαντικό να ενημερώνονται για τις προοπτικές για εμφυτεύματα δοντιών, έτσι ώστε οι ασθενείς να επιλέξουν, σε συνεννόηση με την οδοντίατρο, την καλύτερη για αυτούς θεραπεία.

5. Εξέταση Σύγκλεισης Δοντιών

Η κακή σύγκλειση δοντιών μπορεί να οδηγήσει και σε άλλα προβλήματα στοματικής υγείας, τα οποία μπορεί να είναι τόσο λειτουργικής όσο και αισθητικής φύσεως. Με μια σαφή εικόνα των θεμάτων που ευθύνονται για την κακή ευθυγράμμιση και μετά από την ενδελεχή ενημέρωση από την οδοντίατρο, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε την κατάλληλη μέθοδο θεραπείας.

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Θεραπείας

Μόλις η εξέταση ολοκληρωθεί, η οδοντίατρος θα ενημερώσει τον ασθενή για τη διάγνωση και ύστερα από συζήτηση μαζί του και επεξήγηση όλων των παραμέτρων, θα οδηγήσουν τον ασθενή σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας το οποίο θα περιλαμβάνει τα πάντα: από τις άμεσες και ενδεχόμενες ανάγκες μέχρι και τις νέες, τεχνολογικά εξελιγμένες μεθόδους θεραπείας που ίσως οι ασθενείς να μη γνωρίζουν.

Το σχέδιο θεραπείας που προτείνεται από την οδοντίατρο θα πρέπει να είναι περιεκτικό, να δίνονται όλα τα στοιχεία του σχεδίου και να προτείνεται από την οδοντίατρο στους ασθενείς ένα βήμα τη φορά.

Καλέστε στα τηλέφωνα 241 400 3861 – 6979 221 864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.

Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  Α.Π.Θ.

Με Μετεκπαίδευση στα:
Οδοντικά Εμφυτεύματα Ε.Κ.Π.Α.
Αισθητική Οδοντιατρική Α.Π.Θ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδοντική Χειρουργική με Απομόνωση και Έμφαση στη Λεπτομέρεια

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και ενημερωμένα οδοντιατρικά πρωτόκολλα ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

Για παράδειγμα, η απομόνωση δοντιών προσφέρει τις πλέον ιδανικές συνθήκες απουσίας υγρασίας και μικροβίων στο πεδίο εργασίας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

ΑΙΤΗΜΑ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται στο Κέντρο της Λάρισας

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα θα βρείτε έναν οδοντιατρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής, με άνετη αίθουσα αναμονής και δύο (2) πλήρως αυτόνομες οδοντιατρικές αίθουσες με δύο (2) οδοντιατρικές έδρες  τελευταίας τεχνολογίας.

Το Οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο ενδοστοματικό scanner, δύο (2) ακτινογραφικά μηχανήματα, σύγχρονο και ψηφιακό οδοντιατρικό εξοπλισμό, νέα οδοντιατρικά εργαλεία και πιστοποιημένα ποιοτικά οδοντιατρικά υλικά.