ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Οδοντιατροι Λαρισα - Οδοντιατρειο Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Οδοντιατρος Λαρισα - Εμφυτευματα Δοντιων - Αισθητική Οδοντιατρική - Λάρισα Κέντρο
Picture of ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΛΩΝΑ ΧΑΪΔΩ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Α.Π.Θ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραμικές Όψεις

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραμικές – Ολοκεραμικές Όψεις στην Οδοντιατρική

Οι κεραμικές όψεις χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην οδοντιατρική και με αυτού του είδους τη θεραπεία είναι δυνατό να αποκαταστήσουμε δόντια με κατάγματα, δόντια με έντονες χρώσεις, αλλά και να πραγματοποιήσουμε αισθητικές παρεμβάσεις στο χρώμα και στο σχήμα των προσθίων δοντιών για βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου.

Τι είναι οι κεραμικές όψεις;

Πρόκειται για αποκαταστάσεις (σαν κέλυφος) από υψηλής αισθητικής πορσελάνες, οι οποίες συγκολλούνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών.

Σε ποιες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν κεραμικές όψεις για την αποκατάσταση των προσθίων δοντιών:

  • Δόντια με δυσχρωμίες – δόντια με έντονες δυσχρωμίες οι οποίες δεν μπορούν να βελτιωθούν με στίλβωση ή λεύκανση των δοντιών, μπορούν να βελτιωθούν σε σημαντικό βαθμό με ολοκεραμικές όψεις. Οι αποκαταστάσεις αυτές μπορούν να καλύψουν τις υπάρχουσες χρωστικές των φυσικών δοντιών.
  • Δόντια με κατάγματα – τα πρόσθια δόντια στα οποία υπάρχει εκτεταμένη απώλεια οδοντικής ουσίας λόγω κατάγματος μπορούν εύκολα να αποκατασταθούν με ολοκεραμικές όψεις, οι οποίες ταιριάζουν στα επιφανειακά χαρακτηριστικά και στο χρώμα με τα παρακείμενα δόντια ώστε να έχουν φυσική εμφάνιση.
  • Δόντια με συστροφή ή με εφίππευση – δόντια τα οποία έχουν μικρή συστροφή ή δόντια, που καλύπτουν μέρος της επιφάνειας ενός διπλανού δοντιού (εφίππευση) μπορούν να αποκατασταθούν με ολοκεραμικές όψεις, ώστε η αισθητική των προσθίων δοντιών να βελτιωθεί.
  • Αραιοδοντία – στην περίπτωση αυτή έχουμε μικρά κενά μεταξύ των δοντιών, τα οποία μπορούν να κλείσουν με την τοποθέτηση όψεων.

Ποια η κύρια διαφορά ανάμεσα στις κεραμικές όψεις, στις όψεις από σύνθετη ρητίνη;

Η κύρια διαφορά είναι στο υλικό. Οι πρώτες κατασκευάζονται από κεραμικό υλικό το οποίο έχει καλύτερες μηχανικές ιδιότητες, καλύτερη αισθητική απόδοση και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να μπουν όψεις από σύνθετη ρητίνη αντί για κεραμικές όψεις;

Οι κεραμικές όψεις για να τοποθετηθούν χρειάζονται δύο συνεδρίες (δύο επισκέψεις στο οδοντιατρείο μας στη Λάρισα) και μεσολάβηση του διαστήματος κατασκευής της όψης στον οδοντοτεχνίτη. Αντίθετα, οι όψεις από σύνθετη ρητίνη μπορούν εύκολα να γίνουν και σε μια συνεδρία από την οδοντίατρο.

Καλέστε στα τηλέφωνα 241 400 3861 – 6979 221 864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.

Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  Α.Π.Θ.

Με Μετεκπαίδευση στα:
Οδοντικά Εμφυτεύματα Ε.Κ.Π.Α.
Αισθητική Οδοντιατρική Α.Π.Θ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οδοντική Χειρουργική με Απομόνωση και Έμφαση στη Λεπτομέρεια

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και ενημερωμένα οδοντιατρικά πρωτόκολλα ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

Για παράδειγμα, η απομόνωση δοντιών προσφέρει τις πλέον ιδανικές συνθήκες απουσίας υγρασίας και μικροβίων στο πεδίο εργασίας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

ΑΙΤΗΜΑ ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται στο Κέντρο της Λάρισας

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα θα βρείτε έναν οδοντιατρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής, με άνετη αίθουσα αναμονής και δύο (2) πλήρως αυτόνομες οδοντιατρικές αίθουσες με δύο (2) οδοντιατρικές έδρες  τελευταίας τεχνολογίας.

Το Οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο ενδοστοματικό scanner, δύο (2) ακτινογραφικά μηχανήματα, σύγχρονο και ψηφιακό οδοντιατρικό εξοπλισμό, νέα οδοντιατρικά εργαλεία και πιστοποιημένα ποιοτικά οδοντιατρικά υλικά.