Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα

>>Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα

Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα

Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα

Οι παραδοσιακές όψεις πορσελάνης είναι φλούδες πορσελάνης πάχους 0,5 μέχρι και 1 χιλιοστού, που συγκολλούνται στην πρόσθια ΜΟΝΟ επιφάνεια των δοντιών και χαρίζουν όμορφα χαμόγελα. Αντίστοιχα πρέπει να αφαιρεθεί ένα πολύ λεπτό στρώμα δοντιού, όσο το νύχι μας, για να αφεθεί χώρος για την πορσελάνη.

Θέλετε ένα καινούργιο λαμπερό χαμόγελο αλλά δε σας αρέσει καθόλου η ιδέα να τροχιστούν τα δόντια σας;

Οι νέες όψεις πορσελάνης έρχονται δυναμικά να προστεθούν στα πιο σύγχρονα όπλα της αισθητικής οδοντιατρικής. Πρόκειται για πολύ λεπτή πορσελάνη σαν φακός επαφής. (ultrathin veneers). Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα ή και καθόλου. (minimal prep and non prep veneers). Αν και έχουν τόσο λεπτό πάχος διαθέτουν απίστευτη αντοχή. Ένας λευκός πυρήνας πορσελάνης και συγκεκριμένα διπυριτικού λιθίου, δίνει τη δύναμη στην όψη και στη συνέχεια επενδύεται από πολύ λεπτή φλούδα πορσελάνης που μιμείται τέλεια τις οπτικές ιδιότητες του δοντιού. Οι πολύ λεπτές όψεις μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των δοντιών μας μέχρι και 5 τόνους, να γεμίσουν διαστήματα, δόντια προς τα μέσα, κοντά δόντια, μικρά δόντια. Επίσης όταν ένα χαμόγελο αλλάζει με όψεις πορσελάνης, μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό παραδοσιακών όψεων σε δόντια που χρειάζονται τρόχισμα- λίγο πιο πεταχτά ή πιο σκούρα, με όψεις που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου προετοιμασία στο δόντι. Μέσα από τη λεπτή όψη περνά το φως, έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο φυσικό.

Μέγιστη αντοχή με εκπληκτικά όμορφα χαμόγελα

Η τεχνολογία της συγκόλλησης με το δόντι είναι τέτοια που όσο λιγότερο σμάλτο-αδαμαντίνη αφαιρείται, τόσο καλύτερα συγκολλούνται με το δόντι και γίνονται ένα με αυτό. Δε σπάνε, γίνονται ένα με το δόντι, κρατάνε για 10-15 χρόνια. Δε χρωματίζονται ούτε με τσιγάρο, ούτε με καφέ, είναι σκληρότερα από την αδαμαντίνη. Απίστευτο και όμως αληθινό!! Χρειάζονται 2 ραντεβού, προετοιμάζουμε τα δόντια, παίρνουμε αποτύπωμα, στέλνεται στο εργαστήριο, στο δεύτερο ραντεβού, συγκολλούνται στο δόντι λεπτές φλούδες πορσελάνης.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.
Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού
Από |2017-03-16T11:40:58+00:00Παρασκευή, 14 Ιούν, 2013|Αισθητική Οδοντιατρική|

Λίγα λόγια για την οδοντίατρο

Κολώνα Χάιδω-Βασιλική
Ονομάζομαι Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας και πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα σε εμφυτευματολογικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα για έναν χρόνο στη Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (Χειρουργικό & προσθετικό μέρος). Με την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσης τον Ιούνιο του 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του οδοντιατρείου μου στη Λάρισα.
Comodo SSL