Φθηνά εμφυτεύματα δοντιών… Να τα επιλέξω;

Πράγματι υπάρχουν φθηνά εμφυτεύματα δοντιών και ακριβά οδοντικά εμφυτεύματα που έως ένα βαθμό δικαιολογεί και το εύρος των τιμών που κυκλοφορούν στην οδοντιατρική αγορά.

Όλα τα οδοντικά εμφυτεύματα που κυκλοφορούν είναι μεν από τιτάνιο (αφού το μόνο βιοσυμβατό υλικό είναι το τιτάνιο) και οι διαφορές τους αφορούν κατά κύριο λόγο στη μικροδομή (π.χ. πως είναι επεξεργασμένη η επιφάνεια του τιτανίου) και μακροδομή τους και στον τρόπο σύνδεσης τους με το διαβλεννογόνιο κολόβωμα (το κομμάτι δηλαδή εκείνο που εξέχει από τα ούλα και πάνω στο οποίο θα καθίσει η προσθετική αποκατάσταση ,δηλαδή η στεφάνη). Οι εταιρείες που κατασκευάζουν εμφυτεύματα δοντιών, για να μπορέσουν να πιστοποιήσουν την ασφάλεια και την ωφελιμότητα των προϊόντων που διοχετεύουν στην οδοντιατρική αγορά, πρέπει να περάσουν τα εμφυτεύματα μέσα από μια σειρά μελετών και ερευνών ώστε να εγκαθιδρύσουν την επιτυχία αυτών.

Παρόλα αυτά δεν έχουν όλα τα εμφυτεύματα την ίδια μακροχρόνια παρουσία και βιβλιογραφική υποστήριξη στον οδοντιατρικό χώρο.

Συνήθως τα λεγόμενα φθηνά εμφυτεύματα δοντιών δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και προκειμένου να προσελκύσουν τους αγοραστές, ρίχνουν την τιμή βγάζοντας στην αγορά ένα προϊόν που δεν είναι δοκιμασμένο στο χρόνο.

Άρα για να προστατευτεί κάποιος ενδιαφερόμενος από τέτοιες καταστάσεις αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ρωτήσει το γιατρό του το τι είδους εμφυτεύματα χρησιμοποιεί και ποιες είναι οι πιστοποιήσεις τους. Όλες οι αναγνωρισμένες εταιρείες οδοντικών εμφυτευμάτων προσφέρουν επίσης και πιστοποιητικό γνησιότητας το οποίο ο ασθενής έχει το δικαίωμα να ζητήσει από το γιατρό του.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.
Κλείστε Ραντεβού Τώρα!