ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ
Οδοντιατροι Λαρισα - Οδοντιατρειο Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Οδοντιατρος Λαρισα - Εμφυτευματα Δοντιων - Αισθητική Οδοντιατρική - Λάρισα Κέντρο

Οδοντιατρειο Λαρισα, Οδοντιατρειο στο κεντρο της Λαρισας

ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ

Εξειδίκευση - Τεχνολογία Αιχμής

Ευχάριστο Περιβάλλον - Εύκολη Πρόσβαση

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, Παλαιστίνης 2 & Ανθίμου Γαζή γωνία στον 1ο όροφο.

Ο χώρος του οδοντιατρείου ανακαινίστηκε εκ νέου πρόσφατα και διαθέτει δύο (2) ξεχωριστούς χώρους εξέτασης ασθενών, με οδοντιατρικές έδρες τελευταίας τεχνολογίας, χώρο αναμονής ασθενών, γραφείο και ειδικό χώρο αποστείρωσης.

Ο ασθενής πρέπει να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια τόσο στο στάδιο της διάγνωσης, όσο και στα στάδια της θεραπείας και της παρακολούθησης. Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με τον πλέον σύγχρονο οδοντιατρικό εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρει ακριβή αποτύπωση της κατάστασης του ασθενή, ανώδυνη θεραπεία και αποτέλεσμα απολύτως φυσικό και σύμφωνο με τις ανάγκες του.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ

Αναβαθμίζουμε Συνεχώς τον Εξοπλισμό τους Οδοντιατρείου

Η θεραπεία κάθε ασθενή σχεδιάζεται και υλοποιείται εξατομικευμένα και με απόλυτη συνέπεια στις αρχές της οδοντιατρικής επιστήμης.

Στόχος μας είναι να αποκτήσετε όχι μόνο άριστη στοματική υγεία, αλλά και ένα όμορφο και γοητευτικό χαμόγελο!

Σκοπός είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, σε ένα περιβάλλον φιλικό για τον ασθενή. Η εξειδίκευσή μας στην αισθητική και αποκαταστατική οδοντιατρική, η τεχνολογία αιχμής, η ποιότητα του εξοπλισμού, των εργαλείων και υλικών, διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών και εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά, το οδοντιατρείο διαθέτει: Ψηφιακό σύστημα ενδοστοματικής σάρωσης (ενδοστοματικό scanner), ψηφιακή ακτινογραφική απεικόνιση, οδηγό εμφυτευμάτων, ψηφιακός εντοπιστής ακρορριζίου για τις απονευρώσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Για τους Ασθενείς μας... μικρούς και μεγάλους

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα υποδεχόμαστε τους ασθενείς μας σε ένα σύγχρονο χώρο, άνετο, λειτουργικό και ευχάριστο. Σκοπός είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, σε ένα περιβάλλον φιλικό για τον ασθενή.

Για το λόγο αυτό έχουμε διαμορφώσει έναν ανανεωμένο και σύγχρονο χώρο με σεβασμό στον ασθενή, τόσο όσον αφορά την αισθητική, όσο και τη λειτουργικότητα. Οι δύο ξεχωριστοί και πλήρως εξοπλισμένοι χώροι εξέτασης προσφέρουν ευελιξία, άνεση και ιδιωτικότητα για τους ασθενείς μας. Ταυτόχρονα, μειώνουν το χρόνο αναμονής και βοηθούν στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Μερικοί από τους λόγους που κάνουν ξεχωριστή την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται από το Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα είναι οι παρακάτω:

Οδοντική Χειρουργική με Απομόνωση και Έμφαση στη Λεπτομέρεια

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και ενημερωμένα οδοντιατρικά πρωτόκολλα ώστε να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

Για παράδειγμα, η απομόνωση δοντιών προσφέρει τις πλέον ιδανικές συνθήκες απουσίας υγρασίας και μικροβίων στο πεδίο εργασίας και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε κάθε οδοντιατρική θεραπεία.

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση

Το Οδοντιατρείο βρίσκεται στο Κέντρο της Λάρισας

Στο Οδοντιατρείο μας στη Λάρισα θα βρείτε έναν οδοντιατρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής, με άνετη αίθουσα αναμονής και δύο (2) πλήρως αυτόνομες οδοντιατρικές αίθουσες με δύο (2) οδοντιατρικές έδρες  τελευταίας τεχνολογίας.

Το Οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με ένα υπερσύγχρονο ενδοστοματικό scanner, δύο (2) ακτινογραφικά μηχανήματα, σύγχρονο και ψηφιακό οδοντιατρικό εξοπλισμό, νέα οδοντιατρικά εργαλεία και πιστοποιημένα ποιοτικά οδοντιατρικά υλικά.