Οδοντίατροι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ

>>Οδοντίατροι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ

Οδοντίατροι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ

Οδοντίατροι και ΕΟΠΥΥ

Πολλοί ασθενείς με ρωτούν αν είμαι συμβεβλημένη οδοντίατρος με τον ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας), και επίσης, ποιοι οδοντίατροι στη Λάρισα έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ (που προέκυψε από τη συγχώνευση των ασφαλιστικών ταμείων: ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΝΑΤ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ). Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν συμβεβλημένοι οδοντίατροι με τον ΕΟΠΥΥ.

Οδοντίατροι και ΕΟΠΥΥ δεν πάνε μαζί. Για αυτό βέβαια δεν ευθύνονται οι οδοντίατροι, καθώς δε διατίθενται κονδύλια από το κράτος για ασφαλιστική κάλυψη οδοντιατρικών θεραπειών.

Παρακάτω, παραθέτω απάντηση του ΕΟΠΥΥ στην ερώτηση αν παρέχεται οδοντιατρική περίθαλψη των ασφαλισμένων την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ:

«Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν εξωτερικοί συμβεβλημένοι οδοντίατροι με τον ΕΟΠΥΥ. Ο Οργανισμός βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τα συλλογικά όργανα των οδοντιάτρων για υπογραφή συμβάσεων και με ιδιώτες οδοντιάτρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.»

Ο ΕΟΠΥΥ δε συμβάλλεται με οδοντίατρους και ως εκ τούτου οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να επισκεφθούν οδοντίατρο στο ιδιωτικό του οδοντιατρείο, κάνοντας χρήση της ασφάλισης ΕΟΠΥΥ.
Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού

Εδώ φαίνεται η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει το κράτος τη στοματική υγεία των πολιτών. Από την πλευρά τους οι ασθενείς, θα πρέπει να επισημάνω, ότι πλέον έχουν αντιληφθεί τη σπουδαιότητα της στοματικής τους υγείας και έχουν βελτιώσει τη σχέση τους με τον οδοντίατρο. Πολύ περισσότερο οι νέοι γονείς, οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό γνωρίζουν, αναζητούν και ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα της παιδοδοντίας και επισκέπτονται τακτικά τον οδοντίατρο για τον έλεγχο της στοματικής υγείας των παιδιών τους.

Η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό!

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι ένα από τα καλά της κρίσης που βιώνουμε, είναι η δυνατότητά μας να απομυθοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις και να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει και είναι δικαίωμά μας να αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό στην καλύτερη δυνατή τιμή, σε όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και τις οδοντιατρικές εργασίες. Απλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αξιολόγηση. Προσεκτικοί ναι, αλλά όχι να καθοδηγούμαστε εξ’ ολοκλήρου στην απόφασή μας με γνώμονα μόνο το θέμα κόστους.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.
Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού
Από |2017-03-16T07:35:38+00:00Κυριακή, 10 Απρ, 2016|Γενικά|

Λίγα λόγια για την οδοντίατρο

Κολώνα Χάιδω-Βασιλική
Ονομάζομαι Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας και πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα σε εμφυτευματολογικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα για έναν χρόνο στη Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (Χειρουργικό & προσθετικό μέρος). Με την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσης τον Ιούνιο του 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του οδοντιατρείου μου στη Λάρισα.
Comodo SSL