Το Οδοντιατρείο μας σας εύχεται καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!

Ευχόμαστε το 2021 να φέρει όλα όσα μας στέρησε το 2020 και να μπορούμε να απολαύσουμε αυτές τις μικρές χαρές που δίνουν νόημα στη ζωή μας!

Η λειτουργία του οδοντιατρείου μας στη Λάρισας συνεχίζεται κανονικά από την Πέμπτη 07/01/2021 τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τον Covid-19.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για άλλη μια χρονιά, αν και οι συνθήκες ήταν πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλους μας!

Ευχαριστούμε που ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες μας για να μπορούμε με ασφάλεια να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Από τις επαφές μου είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι οι οδοντίατροι στη Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, επέδειξαν επαγγελματισμό και αφοσίωση στο οδοντιατρικό λειτούργημα ακολουθώντας τις οδηγίες των κατά τόπους Οδοντιατρικών Συλλόγων και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.