Οδοντιατρος

Η Οδοντιατρος Κολώνα Χάιδω – Βασιλική

Κολώνα Χάιδω - Βασιλική
Κολώνα Χάιδω - ΒασιλικήΧειρουργός Οδοντίατρος Α.Π.Θ.

Μερικές πληροφορίες για την οδοντίατρο

Ονομάζομαι Κολώνα Χάιδω-Βασιλική και είμαι χειρουργός οδοντίατρος στη Λάρισα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας και πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα σε εμφυτευματολογικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα για ένα χρόνο στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (χειρουργικό & προσθετικό μέρος). Με την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσης τον Ιούνιο του 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του οδοντιατρείου μου στη Λάρισα. Από τότε είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας. Από τότε συμμετέχω σε οδοντιατρικά συνέδρια και ημερίδες με σκοπό τη συνεχή εκπαίδευση στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων και της αισθητικής οδοντιατρικής. Ταυτόχρονα συμμετείχα σε εθελοντικές δράσεις σε σχολεία του νομού Λάρισας και σε εφημερίες των οδοντιάτρων Λάρισας.

Μερικές πληροφορίες για τη βοηθό οδοντιάτρου

Η βοηθός οδοντιάτρου έχει πολλές και σημαντικές αρμοδιότητες για την προετοιμασία και εύρυθμη λειτουργία του οδοντιατρείου. Πιο συγκεκριμένα, η προετοιμασία της οδοντιατρικής έδρας και των οδοντιατρικών εργαλείων πριν κάθε επίσκεψη και η συμβολή της με την εργαλειοδοσία κατά τη διάρκει εκτέλεσης των οδοντιατρικών εργασιών αποτελεί την πιο σημαντική αρμοδιότητα.

Υποδέχεται και προετοιμάζει τον ασθενή και ενημερώνει την οδοντίατρο για το ιστορικό του. Η διαχείριση και ο καθορισμός των προγραμματισμένων επισκέψεων των ασθενών του οδοντιατρείου αποτελεί μία άλλη σημαντική αρμοδιότητα. Ταυτόχρονα, σε συνεννόηση με την οδοντίατρο αναλαμβάνει την παραγγελία οδοντιατρικών και λοιπών αναλωσίμων ώστε να υπάρχει επάρκεια. Ο κλιβανισμός και η αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων μαζί με τη γενική διατήρηση του οδοντιατρείου σε άριστη κατάσταση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την καθημερινή λειτουργία του οδοντιατρείου.

Η Βοηθός Οδοντιάτρου Χασιώτη Χαϊδεμένη

Χασιώτη Χαιδεμένη
Χασιώτη ΧαιδεμένηΑπόφοιτος Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής
Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Δωρεάν Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.