Σημαντική Ενημέρωση : Λόγω του Covid-19 δεν πραγματοποιούνται εφημερίες!

Εφημερεύοντες Οδοντίατροι στη Λάρισα

Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, εδώ και μερικά χρόνια οι οδοντίατροι στη Λάρισα εφημερεύουν δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς να λάβουν θεραπεία τα Σάββατα και τις Κυριακές όλου του έτους.

Σημαντική Ενημέρωση : Λόγω του Covid-19 δεν πραγματοποιούνται εφημερίες!

Θα έχει συμβεί στον καθένα σας, ή τουλάχιστον σε πολλούς από εσάς να ψάχνεται οδοντίατρο το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό γιατί ο πόνος του δοντιού δεν έρχεται με ραντεβού. Βέβαια θα ήταν καλό αρχικά να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας οδοντίατρο, ο οποίος θα κρίνει βάσει του ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού σας αλλά και της σοβαρότητας καθώς και της χρονικής κρισιμότητας του περιστατικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όπως και στη δική μου, το κινητό μου τηλέφωνο (Καλέστε στο: 6979221864) είναι διαθέσιμο στους ασθενείς για αυτόν το λόγο.

Σημαντική Ενημέρωση : Λόγω του Covid-19 δεν πραγματοποιούνται εφημερίες!

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για να σας ενημερώσουμε αν το περιστατικό σας χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και ποιες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε προσωρινά το πρόβλημα.

Σε περίπτωση κωλύματος του προσωπικού σας οδοντίατρου έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στον οδοντίατρο που εφημερεύει στη Λάρισα. Μπορείτε να αναζητήσετε ποιοι είναι οι Εφημερεύοντες Οδοντίατροι στη Λάρισα, είτε μέσα από την ιστοσελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας ή από την έντυπη έκδοση της Εφημερίδας Ελευθερία της Λάρισας.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λάρισας ξεκίνησε αυτή τη σημαντική προσπάθεια ώστε να υπάρχουν Εφημερεύοντες Οδοντίατροι στη Λάρισα, με σκοπό να εξυπηρετούνται οι ασθενείς με επείγοντα οδοντιατρικά περιστατικά και τα Σαββατοκύριακα που τα περισσότερα οδοντιατρεία είναι κλειστά.

Οι ώρες εφημερίας των οδοντιατρείων είναι οι εξής: Σάββατο 12:00-21:00 & Κυριακή 08:00-21:00.