Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μία σοβαρή απόφαση και χρειάζεται αρκετή αναζήτηση για την καλύτερη επιλογή οδοντιάτρου. Ο οδοντίατρος πρέπει να έχει ειδίκευση στα εμφυτεύματα δοντιών και μετά από ένα διαγνωστικό ραντεβού, το οποίο στο οδοντιατρείο μου είναι δωρεάν, μπορεί να επιλεγεί το σωστό σχέδιο θεραπείας και να εκτιμηθεί το κόστος των οδοντικών εμφυτευμάτων.

Η απόσταση της πόλης διαμονής με τον θεράποντα οδοντίατρο δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Οι λόγοι είναι δύο:

  • Πρώτον, δεν απαιτούνται πλέον πολλές επισκέψεις στον οδοντίατρο.
  • Δεύτερον, πρόκειται για μία σημαντική απόφαση και επένδυση στην στοματική σας υγεία αλλά και στην ψυχολογία σας, που δεν αξίζει να την υποβαθμίσετε λόγω των πιθανώς περιορισμένων επιλογών στην περιοχή σας.

Ακόμα και αποστάσεις μέσα σε μία περιφέρεια όπως αυτή της Θεσσαλίας, όπου ο χρόνος από τα Τρίκαλα ή την Καρδίτσα, αλλά και από το Βόλο μέχρι την πόλη της Λάρισας δεν είναι μεγάλοι και επιτρέπουν στον ασθενή να κάνει την καλύτερη επιλογή οδοντιάτρου για την προσθήκη οδοντικών εμφυτευμάτων.

Τα εμφυτεύματα δοντιών είναι μία σοβαρή απόφαση και χρειάζεται αρκετή αναζήτηση για την καλύτερη επιλογή οδοντιάτρου.

Πλέον η προσθήκη εμφυτευμάτων δοντιών είναι η καλύτερη δυνατή αλλά και η πιο μακροπρόθεσμη λύση. Οι τιμές των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι πλέον προσιτές χωρίς να καταφεύγουμε σε φθηνές, μη ποιοτικές και αμφιβόλου προέλευσης επιλογές, όπως αυτές που ακούγονται για εμφυτεύματα δοντιών στη Βουλγαρία και στα Σκόπια. Πρόκειται για χειρουργική επέμβαση η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακόμα και να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο, αν δεν γίνει από εξειδικευμένο οδοντίατρο. Θα ήταν λοιπόν σοφότερο να μάθετε τι επιλογές υπάρχουν και τι οικονομικές διευκολύνσεις μπορούν να γίνουν πριν καταφύγετε σε λύσεις με μεγάλο ρίσκο για την υγεία σας.

Παρακολουθήστε ένα ενδιαφέρον βίντεο για τα εμφυτεύματα δοντιών και τη διαδικασία τοποθέτησής τους.

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.