Αισθητικοί οδοντίατροι

>>Αισθητικοί οδοντίατροι

Αισθητικοί οδοντίατροι

Η Αισθητική Οδοντιατρική είναι ένας σχετικά νέος κλάδος της Οδοντιατρικής.

Οι αισθητικοί οδοντίατροι δεν ασχολούνται με τα νοσήματα του στόματος και των δοντιών, αλλά με την αισθητική αυτών.

Οι αισθητικοί οδοντίατροι σχεδιάζουν ένα χαμόγελο που πρέπει να ταιριάζει συμμετρικά στο πρόσωπο του ασθενούς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν χρωματικά και μορφολογικά προβλήματα. Για να επιτύχει τα παραπάνω ίσως χρειαστεί μερικές φορές τη βοήθεια ειδικών περιοδοντολόγων, στοματοχειρούργων, ορθοδοντικών ή προσθετικών οδοντιάτρων.

Η λεύκανση δοντιών αρκετές φορές είναι η λύση σε ένα χρωματικό πρόβλημα των δοντιών. Άλλες φορές όμως χρειάζεται να ακολουθηθούν ορισμένες πιο πολύπλοκες τεχνικές για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι οδοντιατρικές θεραπείες που σχετίζονται με την αισθητική οδοντιατρική περιλαμβάνουν:

Χαμογελάστε!! Σας Αξίζει!!

Καλέστε στα τηλέφωνα 2414003861 – 6979221864 για Διαγνωστικό Ραντεβού στο οδοντιατρείο στη Λάρισα ώστε μετά τη λήψη λεπτομερούς κλινικής εικόνας του στόματός σας να συζητηθούν όλες οι δυνατές λύσεις.
Κλείστε Ραντεβού Τώρα!
Από |2019-01-05T19:15:22+00:00Κυριακή, 15 Ιαν, 2017|Αισθητική Οδοντιατρική|

Λίγα λόγια για την οδοντίατρο

Κολώνα Χάιδω-Βασιλική
Ονομάζομαι Κολώνα Χάιδω-Βασιλική. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Λάρισας και πέτυχα την εισαγωγή μου στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα το 2010. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα σε εμφυτευματολογικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα για έναν χρόνο στη Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα Οδοντικά Εμφυτεύματα (Χειρουργικό & προσθετικό μέρος). Με την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσης τον Ιούνιο του 2011 ξεκίνησε η λειτουργία του οδοντιατρείου μου στη Λάρισα.
Comodo SSL